Glas,- en gevelreiniging

Glasbewassing met een persoonlijke touch. Bolman Cleaning Services reinigt, onderhoudt en beschermt zowel glas als gevel. Beiden lopen in elkaar over. Bij het reinigen van de gevel wordt ook de raampartij schoongemaakt en bij glasbewassing worden de kozijnen direct meegenomen. Kunststof en aluminium kozijnen worden bovendien geconserveerd. Indien gewenst wordt een speciale antigraffiti coating aangebracht op de gevel.
Een veilige manier van werken is voor ons heel belangrijk, wij houden ons dan ook aan de voorgeschreven Arbo-regels. We werken met speciale gevelinstallaties, hoogwerkers, klimtechnieken en een tukker pool systeem.

Glazenwasser Den Haag

Glazenwasser
Den Haag

Werkzaamheden als glazenwasser in Den Haag vormen een belangrijk onderdeel van onze schoonmaakservice. Hierbij volgen we de Arbo regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte.

Glasbewassing en gevelreiniging door Bolman Cleaning Services

Het een gaat niet vaak zonder het ander. Zodra we een gevel reinigen of onderhouden, maken we automatisch ook de ramen schoon.

Tick

Glasbewassing met een persoonlijke touch dankzij onze persoonlijke en klantgerichte service.

Tick

Schoon op alle vlakken met speciale gevelinstallaties, hoogwerkers, klimtechnieken en een tukker pool systeem.

Tick

Professionele en veilige manier van werken door de Arbo voorschriften voor veilig werken op hoogte.

Tick

Inzet van ervaren medewerkers op iedere gewenste locatie, van laagbouw tot hoogbouw, kantoorpand tot zorginstelling.

Tick

Gevelreiniging en onderhoud met glasbewassing gecombineerd voor direct zichtbare resultaten.

Tick

Na het uitvoeren van gevelonderhoud beschermen wij deze met een speciale antigraffiti coating.

Contact

We reinigen en onderhouden gevels en bieden professionele glazenwassers in Den Haag en omstreken. Zowel voor lage als hoge gebouwen, makkelijk en minder makkelijk bereikbaar, verzorgen wij de oplossing. Wil je meer weten over onze manier van werken en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.