Bolman Cleaning Services levert kwaliteit bij binnenkomst

Wij reinigen iedere ruimte grondig en bieden professionele schoonmaak van kantoorgebouw tot zorginstelling. Ook voor VvE panden worden wij met regelmaat ingezet. Met een plan voor periodieke schoonmaak zorgen wij voor een schone werk- en woonomgeving. Samen met een vast aanspreekpunt in onze organisatie bepaal je de te volgen werkwijze voor de schoonmaak. We houden logboeken bij van de werkzaamheden en houden regelmatig contact om te zien of alles naar wens is. Juist die persoonlijke benadering maakt dat de samenwerking soepel verloopt. 

Totale schoonmaak van bar of kroeg | Bolman Cleaning Service

Schoonmaakbedrijf Den Haag en omstreken

Wij bieden onze diensten aan binnen de Randstad. De ruim 100 opdrachtgevers waar wij schoonmaken zijn verdeeld over onze schoonmaakservice Den Haag, Wateringen en het Westland. Vanuit ons hoofdkantoor blijven wij in contact met alle opdrachtgevers. Hier maken we de planningen voor periodieke schoonmaak en houden we je op de hoogte van het logboek en de werkwijze. Of het nu gaat om een kinderopvang of juist om grote kantoren, bij ons ben je aan het juiste adres.

De beste keuze voor schoonmaakdiensten in het MKB

Bolman Cleaning Services levert kwaliteit in totale schoonmaak voor het MKB. Ook voor grote bedrijven bieden wij een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Tick

Totale schoonmaak met kwaliteit en kunde door het ervaren team van Bolman Cleaning Services.

Tick

Een goede prijs-kwaliteit verhouding in de professionele schoonmaak van onder meer kantoren en zorginstellingen.

Tick

Flexibel en veelzijdig in het aanbod van de periodieke reiniging van jouw werkomgeving.

Tick

Jarenlange expertise in het uitvoeren van totale schoonmaak voor het vaststellen van de juiste werkwijze.

Tick

Korte lijnen met een vast aanspreekpunt voor jouw bedrijf binnen Bolman Cleaning Services.

Tick

Zekerheid in bedrijfsvoering dankzij ons SNA-keurmerk en lidmaatschap van Schoonmakend Nederland.

Totale schoonmaak op jouw locatie

Periodieke en professionele schoonmaak op locatie neemt werk uit handen zodat je medewerkers zich kunnen concentreren op hun eigen takenpakket. Wil je meer weten over onze verschillende diensten en de toegevoegde waarde van een onderhoudsplan voor jouw organisatie? Laat het ons weten. We komen graag persoonlijk met je in contact.