Werken bij Bolman Cleaning Services

Plezier en betrokkenheid staat voorop in het werken bij Bolman Cleaning Services. Wat we ook doen, we doen het met elkaar. Ons team is klantgericht en servicegericht. We helpen onze klanten op persoonlijke wijze met datgene waar we goed in zijn. Professionele schoonmaak, glasbewassing, gevelonderhoud, vloerreiniging en verschillende vormen van specialistische schoonmaak. Voor de ruim 100 locaties waar wij werken in Den Haag, Wateringen en het Westland, hebben we een team van ervaren medewerkers. Iedereen wordt getraind zodat we onze kwaliteit hoog kunnen houden. Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Wij breiden ons team graag uit met spontane en enthousiaste medewerkers. Ervaring met onze diensten is prettig maar geen vereiste. Het is mogelijk om in het werk de benodigde ervaring op te doen en training te krijgen in de manier van werken.
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Bekijk dan onderstaande vacatures en laat het ons weten als je jezelf in een van deze omschrijvingen herkent.

Open sollicitatie

Staat er geen passende functie voor je tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!