Raamdecoratie

Bolman Cleaning Services biedt een compleet pakket aan raamdecoratie op maat. Zonwering, gordijnen en jaloezieën worden met zorg uitgezocht. Met onze verschillende mogelijkheden creëren wij de juiste balans tussen functioneel en decoratief, in lijn met de eisen van jouw werkomgeving. Wij houden rekening met iedere raamsoort en zorgen dat de decoratie aansluit, ook in de meest ingewikkelde situaties. We selecteren passende producten gericht op je bedrijf en dienstverlening. Of het nu gaat om veiligheid, comfort of functionaliteit, met onze raambekleding creëer je de ambiance die hoort bij jouw bedrijf.

Zonwering en raamdecoratie | Bolman Cleaning Service

Zonwering en raamdecoratie op maat

Zeker gedurende de zomermaanden is een goede zonwering een van de belangrijkste aspecten voor een comfortabele en productieve werkomgeving. Ons uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit verticale en horizontale jaloezieën, plissé gordijnen, vouw- en rolgordijnen, paneelgordijnen en nog veel meer.
Iedere situatie is anders. Meer of minder ruimte, functioneel of juist vooral gericht op sfeer. Met ons advies op maat vinden we altijd een passend product voor jouw werkomgeving. We stellen de producten met je samen en monteren deze op de gewenste locatie.

Kiezen voor raamdecoratie van Bolman Cleaning Services

Raamdecoratie kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van je werkomgeving. Wij helpen je dan ook graag met advies op maat.

Check Green

Zonwering van Bolman Cleaning Services voor extra comfort en productiviteit op de werkvloer.

Check Green

Bepaal de lichtinval en uitstraling van je werkomgeving, gebruikmakend van functionele en decoratieve raambekleding.

Check Green

Gordijnen in alle soorten en maten, van plissé- en paneelgordijnen tot vouw- en rolgordijnen.

Check Green

Diverse varianten van zowel horizontale als verticale jaloezieën, passend bij jouw werkomgeving.

Check Green

Persoonlijk en deskundig advies op maat voor raamdecoratie en zonwering in de meest uiteenlopende situaties.

Check Green

Reguleer de temperatuur binnen de zonnigste delen van je werkomgeving met isolerende raambekleding.

Jouw raamdecoratie

Functionele en passende raamdecoratie is bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste producten. Zo creëren we sfeer en verhogen we het comfort en de productiviteit op zonnige dagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.