Vloeronderhoud

Het dagelijks reinigen van de vloer zoals bedrijven dit zelf doen is vaak onvoldoende. Als specialist in vloeronderhoud maken wij gebruik van verschillende reinigingstechnieken. We kijken naar het type vloer en de mate van bevuiling en stellen op basis hiervan een, al dan niet periodiek, onderhoudsplan samen. Zo onderhouden we uw harde vloer als blikvanger voor de organisatie, schrobben we stenen vloeren, strippen en conserveren we linoleum en marmoleum vloeren. Veelgevraagd binnen Bolman Cleaning Services is ook onze kennis en ervaring met diverse methoden van tapijt reiniging.

Over BCS

Tapijt reinigen

Voor een representatieve uitstraling van een tapijtvloer is het van belang deze regelmatig te reinigen. Ingesleten vuil kan hardnekkig zijn, met name in kantoren waar er veel over gelopen wordt. We beginnen met het vaststellen van het type tapijt en de mate waarin deze vervuild is. Op basis hiervan stellen we vast welke van onze onderhoudstechnieken we gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bonnetmethode, sproei extractiemethode of shamponeren. Vervolgens stellen we een onderhoudsplan op voor het periodiek reinigen van de vloer.

Vloeren reinigen met de vakkennis van Bolman Cleaning Services

Voor vloeronderhoud en reiniging hebben wij niet alleen de juiste mensen maar ook de juiste technieken in huis.

Tick

Periodieke reiniging en onderhoud voorkomt vervuiling en verlengt de levensduur van ieder type vloer.

Tick

Een schone en goed onderhouden vloer geeft een representatief beeld bij binnenkomst van het kantoor.

Tick

Vloeronderhoud en reiniging op maat voor houten, stenen, linoleum, marmoleum én tapijtvloeren.

Tick

Verschillende mogelijkheden voor tapijt reiniging met de bonnet methode, sproei extractiemethode en shamponeren.

Tick

Jarenlange ervaring in onderhoud en reinigen van verschillende type vloeren bij kantoren schoonmaak en zorginstellingen.

Tick

Persoonlijk contact en een flexibele planning voor een extra schoonmaakbeurt wanneer dat nodig is.

Jouw vloeronderhoud in Den Haag e.o.

Iedere vloer is een blikvanger bij binnenkomst van een gebouw. De dagelijkse schoonmaak is vaak onvoldoende om deze blikvanger te onderhouden. Bolman Cleaning Services helpt je met een gedegen reiniging van iedere vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw kantoor.