Over Bolman
Cleaning Services

De oorsprong van oprichter John Bolman ligt in Den Haag. Vanuit deze stad is de groei van ons bedrijf ingezet, tot het in 2007 zo groot werd dat we naar Wateringen verhuisden. Een pand met ruimte voor kantoor, voorraad en logistiek.

Bolman Cleaning Services is een familiebedrijf. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor opdrachtgevers gemiddeld 10 jaar, soms zelfs meer dan 40 jaar klant zijn. Wij werken vanuit een basis van persoonlijk contact en vertrouwen.

Over BCS

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Bolman Cleaning Services werd opgericht door John Bolman. Jarenlang werkte hij op verschillende locaties in Den Haag en omstreken. ’s Ochtends en ’s avonds in de schoonmaak van kantoorpanden en gedurende de dag als glazenwasser. Na verloop van tijd besloot hij een eigen bedrijf op te richten, dat in een relatief korte tijd begon te groeien. Van één naar enkele medewerkers en een steeds uitgebreider pakket aan diensten. Vanaf 2006 kwam ook zijn zoon Claudio Bolman in het bedrijf werken, die in 2019 de taken van zijn vader overnam.

Bijzonderheden van Bolman Cleaning Services

Ons familiebedrijf kenmerkt zich door de open sfeer en klangerichtheid van het personeel. Wij vormen een bedrijf waar met plezier (mee) gewerkt wordt.

Tick

Een klantgericht bedrijf waarin service en persoonlijk contact voorop staat in iedere samenwerking.

Tick

Opdrachtgevers op ruim 100 locaties, waaronder een aantal bedrijven die al klant zijn sinds onze oprichting.

Tick

Een familiebedrijf met jarenlange ervaring in schoonmaak en glasbewassing in de zakelijke markt.

Tick

Dé partner voor alle schoonmaakvragen dankzij de veelzijdigheid aan aangeboden diensten.

Tick

Zekerheid van een schone werkomgeving en kwaliteit bij binnenkomst met ruim 75 ervaren medewerkers.

Tick

Professionele schoonmaak in iedere sector, van kantoren tot kinderdagverblijven en zorginstellingen.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over Bolman Cleaning Services en onze manier van werken. We helpen je graag aan meer informatie en denken mee over de schoonmaak en het onderhoud voor jouw bedrijf. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.